Over ons

Horecagroothandel Van Doorn is sinds 1984 actief op de Zeeuwse horecamarkt en is voortgekomen uit een overname van groothandel de Buck BV. In 1999 betrokken wij een groot pand aan de Voltaweg in Middelburg, vanwege een forse groei van ons klantenbestand en een uitbreiding van ons assortiment. Wij bieden een totaalassortiment op het gebied van koel-, vries-, vers- en non-foodproducten voor hotels, restaurants, cafés, bedrijfskantines en scholen. Wij zijn met name gespecialiseerd in de Italiaanse keuken, waarvoor we diverse kwaliteitsproducten leveren.

Bij ons staan een goede service en een persoonlijke benadering naar de klant voorop. Wij zijn lid van de Ster-inkooporganisatie en kunnen u daardoor nog beter van dienst zijn. Met een uitgebreide keus aan producten onder het private label bieden wij u betaalbare prijzen gecombineerd met een uitstekende service.

Wij leveren in heel Zeeland en een deel van West-Brabant en kunnen, indien gewenst, binnen 48 uur bij u op de stoep staan. Wij rekenen geen voorrij-of bezorgkosten en natuurlijk worden alle bestellingen geconditioneerd vervoerd en afgeleverd.

Kortom, Horecagroothandel Van Doorn is voor u dé leverancier bij uitstek!
Bezoek regelmatig onze site voor de nieuwtjes en natuurlijk de laatste aanbiedingen.

Met vriendelijke groet,

Het Van Doorn team


Mijn Account